Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U BIH

FOTO U Doboju se srušio vrtuljak, četvero djece ozlijeđeno: Roditelji su ih izvlačili ispod konstrukcije

Lunapark ilustracija
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
25.06.2024.
u 08:31

Roditelji su na rukama nosili svoju djecu u obližnji dom zdravlja

U Doboju, u parku Narodnih heroja, dogodio se ozbiljan incident gdje je sinoć pukao vrtuljak, pri čemu su ozlijeđena djeca koja su bila na njemu. Incident se dogodio oko 20 sati, pišu Nezavisne. 

Prema izvještaju Zooom TV Doboj, četvero djece je ozlijeđeno, a roditelji su ih na rukama odnijeli u obližnji Dom zdravlja. Ekipe Hitne pomoći stigle su za dvije do tri minute, ali roditelji su već odnijeli svoju djecu. Na mjestu događaja su bili i policajci koji su zajedno s roditeljima izvlačili ozlijeđenu djecu ispod konstrukcije vrtuljka.

 

Svi prisutni su odmah priskočili u pomoć, ručno podižući konstrukciju kako bi oslobodili djecu. Scena je bila veoma potresna, djeca su plakala i dozivala roditelje, navodi reporter spomenutog medija.

Dobojski info prenosi da trenutno nema detaljnih informacija o stupnju ozljeda djece, no neslužbeno se doznaje da nisu teže ozlijeđena. Očekuje se službeno priopćenje policije koje će pružiti više informacija o uzrocima i posljedicama ovog incidenta.

 

GALERIJA Nitko ne zna kako su nastale: Misteriozne kamene kugle velika su atrakcija u BiH
Lunapark ilustracija
1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije