prometne nesreće

U dvije nesreće ozljeđen motociklist i dječak i djevojčica

motociklist (1)
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
19.04.2013.
u 21:57

U trenutku kada su dječaci prelazili pješački prijelaz u Stankovićevoj ulici na raskrižju s Vukovarskom, na njih je naletjela škoda fabia pulskih registarskih oznaka.

U sudaru "beverly piaggia" i "forda tranzita", oba riječkih registarskih oznaka, koji se dogodio u 18,30 sati na Jadranskoj magistrali kod skretanja za Klanfare pokraj Crikvenice, ozlijeđen je motociklist. Zbog ozlijede glave prevezen je u riječku bolnicu.

Gotovo se u isto vrijeme u Puli dogodila prometna nesreća u kojoj su stradali dječak i djevojčica. U trenutku kada su prelazili pješački prijjelaz u Stankovićevoj ulici na raskrižju s Vukovarskom, na njih je naletjela škoda fabia pulskih registarskih oznaka. Djeca su, na sreću, prošla s lakšim ozlijedama.

>>Lički policajac skrivio frontalni sudar u kojem je teško ozlijeđen

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije