\"pao\" s neba

U Indoneziji tijekom probnog leta nestao zrakoplov s 46 putnika

zrakoplov Sukhoi
Reuters/PIXSELL
09.05.2012.
u 14:30

Sva komunikacija sa zrakoplovom marke Sukhoi prekinuta je 20 minuta nakon polijetanja kada se zrakoplov iz nepoznatog razloga spustio na visinu od 1800 metara

Ruski putnički zrakoplov s 46 putnika nestao je tijekom probnog leta nad Zapadnom Javom u Indoneziji. Sva komunikacija sa zrakoplovom marke Sukhoi prekinuta je 20 minuta nakon polijetanja kada se zrakoplov iz nepoznatog razloga spustio na visinu od 1800 metara, a indonezijska vojska tvrdi kako je zrakoplov \"pao\" s neba, javlja Reuters.

Zrakoplovom su u trenutku nestanka putovali indonezijski biznismeni i ruski izaslanici.

Zrakoplovu marke Sukhoi ovo je bio drugi današnji let, a prvi let prošao je bez ikakvih problema. Drugi let organiziran je kao dio demonstracije ruskog zrakoplovnog programa indonezijskim čelnicima.

Ključne riječi

Komentara 17

WA
wahr
14:48 09.05.2012.

Rijec je o ruskom avionu Superjet 100 Ove avione pokusava staviti na trziste ruska kompanija Suhov. Avioni su namijenjeni za prijevoz putnika. Ako se avion srusio tragedija za ljude koji su poginuli i udarac za rusko zrakoplovstvo. Nadajmo se daa nije Amerika s svojim tajnim oruzjem utijecala na pad aviona.

WE
Wyatt Earp
14:56 09.05.2012.

Bas sam se nedavno zapitao kako nema vec dugo neke katastrofe u Rusiji ili s Rusima u glavnoj ulozi.

Avatar Sidewinder
Sidewinder
21:10 09.05.2012.

Imam neki predosjećaj da Indonežani neće kupiti niti jedan od ovih aviona.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije