ZAPOSLENOST RASTE, ALI...

Ovo su najtraženija zanimanja u Hrvatskoj, IT-jevcima popularnost pada

Zagreb: Pogled na Trg bana Josipa Jelačića
Sanjin Strukic/PIXSELL
09.09.2024.
u 06:22

Poslovni sektor više zapošljava, no gubi trku s javnim sektorom kad su u pitanju povećanja plaća

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar southman
southman
07:06 09.09.2024.

Nema tu sreće dok javni sektor ima veće plaće od poslovnog.

Avatar kozorog
kozorog
08:10 09.09.2024.

nikad više otkaza kod komunalaca, nemaju ljudi, a politika ne dozvoljava da se plaće dignu. vodoinstalateru bi dali plaću od niti 1.200 eura, a tolko u fušu zaradi u tjedan dana, pa tko će raditi u vodovodu?! javni sektor... u računovodstvu nema šanse da ti radi srednja škola, samo faks, i to za one smiješne koeficijente nitko neće. građevinca s faksom u općini platiš 1.200 eura isto, a u malo boljoj firmi natuče 4.000 eura,. i ima mobitel, auto... raspitajte se malo kako se živi u javnom sektoru. naglasak ste stavili na plaće političara u tim općinama, to je krivo, gledajte plaće službenika. a kad znate da zbog ograničenja od 18% prihoda koje mogu dati za plaće nitko više im se ni ne javlja na najtečaje..? ajd pogledajte u narodnim novinama kolko ima ponovljenih natječaja.

JA
Jatiser
08:31 09.09.2024.

Političarima/uhljebima treba još povećati plače i prosječna plaća će biti kao i u susjednim državama i to je to!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije