Podignuta optužnica

U kolovozu ubijeni 40-godišnjak je iskrvario i utopio se, nađen je 700 metara od obale

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/2
08.11.2021.
u 20:49

Oštećenik je zadobio nagnječenje mozga s krvarenjem i ubodno-reznu ozljedu te je preminuo zbog iskrvarenja i posljedičnog utapanja

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zadru optužnicu protiv 24-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenog kaznenog djela protiv života i tijela ubojstvom.

Okrivljenog 24-godišnjaka se tereti da je 14. kolovoza 2021. oko 1,00 sat, na plaži u mjestu Seline, nakon kraće verbalne prepirke s hrvatskim državljaninom (1980.) fizički se sukobio s njim, pri čemu su se međusobno udarali, a onda mu je, s ciljem da ga usmrti, dolaskom u plićak tupotvrdim predmetom zadao više udaraca po glavi te metalnim preklopnim nožem u predjelu leđa ubodnu-reznu ranu.

14.08.2021., Zadar - Mjesto ubojstva kod svjetionika u Selinama. Photo: Marko Dimic/PIXSELL
Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Oštećenik je zadobio tešku tjelesnu ozljedu (nagnječenje mozga s krvarenjem i ubodno-rezna ozljeda) te je preminuo zbog iskrvarenja i posljedičnog utapanja. Njegovo tijelo je ostalo u moru te je pronađeno oko 6,00 sati na udaljenosti od oko 600 do 700 metara od obale.

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije