Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što to radi tamo?

U očevu autu vidjela nešto čudno pa ovim pitanjem iznenadila roditelje

automobil
Foto: Getty Images
29.06.2018.
u 09:22

Djevojčica (4) u automobilu je uočila nešto što ondje ne bi trebalo biti pa je odmah pitala majku zašto je to tamo ostavila

Malo toga djeci može promaknuti, pogotovo kad je riječ o djevojčicama. I kada mislite da ne čuju, one su čule o čemu ste razgovarali, a ako ste mislili da nešto nisu vidjele, vjerujte da jesu.

U to se uvjerio jedan otac kojem je četverogodišnja kći priredila poprilično nezgodnu situaciju kod kuće kada je majku upitala nešto što definitivno nisu očekivali.

– Mama, zašto si ostavila grudnjak u tatinom autu? – pitanje je koje je šokiralo majku, a oca još više jer su oboje znali da njezin grudnjak nije u njegovu automobilu jer se tjednima nisu zajedno vozili.

Kada joj je majka rekla kako nije ona ostavila grudnjak, otac ju je uvjeravao da nema nikakvog grudnjaka u njegovu limenom ljubimcu. No, djevojčica je bila uporna pa su svi troje otišli u garažu vidjeti o čemu curica govori.

Nakon što su otvorili vrata od automobila, laknulo je, vjerujemo, i ocu i majci.

Djevojčica je, naime, mislila kako je zaštitna maska grudnjak jer ju je podsjetila na košaricu.

Otac je fotografiju podijelio na Twitteru, a korisnike je zabavila situacija u kojoj se muškarac našao.

– Dobra je stvar što znate da je odana. Loša je stvar što nije odana tebi. Drži je na oku – napisao mu je jedan tviteraš.

Pogledajte i galeriju: Ovo je 10 najružnijih automobila svih vremena

automobil
1/11
Ključne riječi

Komentara 2

IL
ilijan1a
15:46 29.06.2018.

Haha sve bi propalo da nije objavio

DU
Deleted user
09:38 29.06.2018.

😁😁 hihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije