Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONTROVERZNA ODLUKA U ENGLESKOJ
Povratak na članak

Odluka puba izazvala brojne reakcije: 'Volimo djecu, ali...'

Dok su neki bili protiv odluke vlasnika gostionice, drugi su stali u njihovu obranu, tvrdeći da je bolje imati mirnije okruženje u kafiću. Oni su također kritizirali roditelje koje smatraju odgovornima za loš odgoj djece.

Komentari 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
10:52 21.04.2024.

Hoteli koji imaju koncept "adults only" i primaju isključivo goste starije od 18 godina (neki već i od 16) doživljavaju bum i krcati su do vrha. Zašto? Zato jer ljudi žele imati mir i tišinu, ležati na mirnom bazenu, jesti u restoranu a bez da čopor djece trči između stolova i oko buffeta i urla, imati tišinu u sobi a bez da djeca trče po hodniku i vrište, ... I da se razumijemo: nisu djeca krova, krivo su roditelji koji ih nisu odgojili. I zato postoje klubovi i hoteli za obitelji i neka idu tamo... Ista je stvar sa restoranima... Podrška vlasniku!

VL
Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:56 20.04.2024.

"Kafana...." bljak

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.