varaždin

U ribnjaku pronađen ženski leš, sumnja se na samoubojstvo

mrtva
Marko Jurinec/PIXSELL
01.07.2010.
u 19:06

Doznajemo da je riječ o ženi 60-ih godina koja je najvjerojatnije počinila samoubojstvo.

U Vidovcu nedaleko od Varaždina, u 16.25, u ribnjaku je pronađen leš nepoznate žene, izvijestila je varaždinska policija.

Doznajemo da je riječ o ženi 60-ih godina koja je najvjerojatnije počinila samoubojstvo.

Na njezinu tijelu nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilja, a liječnik je utvrdio da je smrt nastupila utapljanjem.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
20:40 01.07.2010.

. ..Žena se ubila baš na Jacin rođendan-IZZ REVOLTA ZBOG Jacinog und Šeksovog pokušaja osporavanja referenduma. ..OZZ\"NICA. ..

OB
-obrisani-
06:12 02.07.2010.

Fešta J.Kosor je bila za pamćenje Sve dakako iz đepova poreznih obveznika,a za njihovo dobro Ova stara ,bi ionako prdnula za koji dan ,a bila je samo na teret države Manje umirovljenika,,više za nas,,koji se borimo za sve vas. Vaš A.H.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije