Jandroković najavio

U Saboru će biti stanka za utakmicu Hrvatske: 'Ako vam smeta, nemojte gledati'

Zagreb: Jandroković najavio stanku u Saboru za vrijeme utakmice
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
17.11.2022.
u 12:34

A kako se bliži i kraj godine te redovna zimska stanka, Jandroković je iznio i plan rada Sabora do odlaska na stanku.

Održavanje Svjetskog nogometnog prvenstva i uz to vezano nogometno "ludilo" odrazit će se i na rad Sabora. Iako sabornica usred važnih rasprava često zjapi prazna, predsjednik Sabora Gordan Jandroković odlučio je doskočiti tome da se saborska strana Markova trga u vrijeme utakmica hrvatske reprezentacije optuži za posvemašnji nerad. I tako je danas u Saboru najavio poseban režim rada zastupnika iduće srijede. 

- U srijedu, 23. studenoga, u 15 sati planirana je rasprava o prijedlogu proračuna za 2023., s tim da će se taj dan od 11 do 13 sati napraviti stanka u vrijeme održavanja nogometne utakmice između Hrvatske i Maroka - obznanio je Jandroković nakon čega se mogao čuti i prigovor na tu odluku pa je Jandroković uzvratio: "Ako imate neki problem oko toga, onda nemojte gledati nogomet i radite svoje. Znam da većina zastupnika i zastupnica gleda nogomet pa je bolje tako nego da sabornica bude prazna."

A kako se bliži i kraj godine te redovna zimska stanka, Jandroković je iznio i plan rada Sabora do odlaska na stanku. Sabor će tako idući tjedan zasjedati već od utorka, a tijekom posljednja tri tjedna, od 28. studenoga do 15. prosinca, zasjedat će svaki dan. 

- Bude li potrebe zasjedat će se i nakon toga u obliku izvanredne sjednice - kazao je Jandroković. 

Video - Sastanak Milanovića i španjolskog kralja

Komentara 7

VO
Votum
12:44 17.11.2022.

Mogu li svi koji vole nogomet izostati s posla?!

PO
poluvodič
12:46 17.11.2022.

Tako će i kirurg radije pogledat utakmicu nego operirati nekog jadnika, može čekati

TM
trade_mark
14:11 17.11.2022.

jesu li oni normalni????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije