DRASTIČNE PROMJENE

Dramatičnih 180 dana ruske besmislene invazije iz temelja je promijenilo svijet

24.08.2022.
u 14:55

Najveća promjena od početka rata prije svega je - sam rat. Zbog Putinova napada Ukrajinci pate. Stradalo je najmanje pet tisuća civila, prema izvješću Ujedinjenih naroda

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
16:31 24.08.2022.

Sjeća li se još netko zašto je počeo ovaj rat i koji su uvjet Rusi postavljali? Rusi DU tražili samo da Ukrajina ne pristupa u NATO savez i da se ispoštuje Minski sporazum. Da Zapad nije gurnuo Ukrajini u rat ona bi i dalje imala Dombas i Lugansk manje žrtava, manje razaranja idesetak milijuna stanovnika vise. Sad imaju punu zemlju oružja koju Rusi polako pretvaraju u groblje starog željeza i mogu biti sretni ako Rusi stanu kad zauzmu cijeli Dombas.

IP
info_punkt
21:26 24.08.2022.

Nakon ovog rata, svima će postati kristalno jasno: tko s Amerom tikve sadi, o glavu mu se razbiju...

SM
Sivi_medvjed
15:44 24.08.2022.

Na zalost do sveg ovog nebi doslo da Ameri nisu dolazili na Ruske granice potpaljivat vatru.Do izbora u UA ostalo samo sest mneseci.Dad imamo ovo bratski narodi ginu lice jedni drugima ka jaje jajetu..Ne znas ko je Rus iki ukrainac ili Bjelorus tti naroda tri sestre..Ali sad je gotovo svjet nikad nece bit isti jer je stvoren visepolarni.Pogresnom politikon zapad je priblizio Minu i Rusiju i sad je gotovo.Zapad je ima decenijama pod bagatelu ruski plin sto dolara sad tri tisuce i nece ga bit.A jesmo vristali necemo ruski plin izgleda prije nebo smo mislili a zima ce bit duga i hladna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?