crna noć

Pijan se zabio u auto ispred sebe, poginula vozačica i 15-godišnja putnica

prometna nesreća
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
22.07.2015.
u 11:35

U tri prometne nesreće koje su se noćas dogodile u Hrvatskoj poginule su ukupno četiri osobe

U tri prometne nesreće koje su se u noći s utorka na srijedu dogodile na području Hrvatske poginule su četiri osobe, a među njima je jedna maloljetnica.

Naime, na autocesti A3 kod Popovače  dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe smrtno stradale, a jedna je lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada je u osobni automobil slavonskobrodskih registracija, kojim je upravljala 42-godišnja vozačica, naletio automobil njemačkih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 38-godišnji državljanin BiH. Tom su prilikom vozačica i 15-godišnja putnica iz njenog vozila smrtno stradale, dok je 38-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,30 promila, lakše ozlijeđen.

U prometnoj nesreći noćas oko ponoći, u Miranjama smrtno je stradala pak 53-godišnja putnica. Vozač Hyundaija, 49-godišnjak iz Požege dolaskom do raskrižja nije se zaustavio na znak stop te oduzeo prednost Peugeotu kutinskih oznaka kojim je upravljao 40-godišnjak.

Nakon sudara Hyundai se prevrnuo na krov.

- Oba vozača, troje putnika iz Hyundaija i dvoje putnika iz Peugeota prevezeni su u zadarsku bolnicu gdje je jutros preminula 53-godišnja putnicaiz Hyundaija - istakli su iz zadarske policije.

U trećoj prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti A1 kod tunela Brezik u srijedu ujutro poginuo je vozač kamiona. U nesreći su sudjelovala dva teretna vozila, pišu 24 sata. Vozač jednog od njih poginuo je prilikom udara kamiona u prikolicu drugog kamiona.

>> Nova tragična nesreća kod tunela Krpani - poginula jedna osoba

Komentara 1

GO
gogs0302
12:44 22.07.2015.

Koliko će još nedužnih sudionika u prometu stradati zbog pijanih i neodgovornih vozača? Koja svrha što su kazne za ubojstva u prometu od 3-12 god.kad se svi pijani/naročito bogati i moćni/vozači izvuku s uvjetnim ili kaznama ispod zak.min. Npr.Mačešić/one2play/, Lovrićka, Leko, Horvatinčić...Da li bi kazne bile drugačije kada bi neki pijani vozač usmrtio člana obitelji od nekog moćnika, suca, političara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije