Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znate li gdje su?

U tjedan dana nestalo je 11 osoba. Pet ih je maloljetno

nestali,krijstijan pejnović
Foto: NENO
1/7
08.11.2013.
u 10:29

Prvog dana studenog posljednji put viđeni su Josip Bumbar (16), Marko Mandić (18) i Manda Vuić (61). Dan kasnije nestao je Ivan Komadina (17), a 3. studenog Marijo Lakotić (32) i Ivan Magdić (56). Četvrtog studenog prijavljen je nastanak Gabrijela Novaka (64), a 5. studenog Kristijana Pejnovića (21), Danijele Jurković (17), Matije Barbarića (16) i Ivana Magdića (56). Šestoga studenog gubi se trag Klaudiji Begić (15).

Proteklog tjedna na području Hrvatske nestalo je 11 osoba, od čega pet maloljetnika, izvijestila je Nacionalna evidencija nestalih osoba – NENO.

Prvog dana studenog posljednji put viđeni su Josip Bumbar (16), Marko Mandić (18) i Manda Vuić (61). Dan poslije nestao je Ivan Komadina (17), a 3. studenog Marijo Lakotić (32) i Ivan Magdić (56). Četvrtog studenog prijavljen je nastanak Gabrijela Novaka (64), a 5. studenog Kristijana Pejnovića (21), Danijele Jurković (17) i Matije Barbarića (16). Šestog studenog gubi se trag Klaudiji Begić (15).

Klaudija Begić nestala je u Zagrebu. Visoka je 174 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Udaljila se iz Ulice Vile Velebite s broja 11 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u gornji dio sivo-bijele trenirke, donji dio crno-ljubičaste trenirke i crne tenisice.

Nestali u Zagrebu

U Zagrebu je dan prije posljednji put viđen i Matija Barbarić. Mladić je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Zadnji put uočen je na adresi Sv. Mateja 70A. Bio je odjeven u jaknu, plave traperice i tenisice.

Istog dana u Glini je nestala Danijela Jurković, a u Sisku Kristijan Pejnović. Sedamnaestogodišnjakinja je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na desnom ramenu ima tetovažu u obliku slova "d". Otišla je s adrese Gornji Viduševac 241. Bila je odjevena u crnu jaknu, plave traperice i bijele tenisice. Kristijan je visok 178 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Posljednji put viđen je na adresi Sela, Sisačka 18. Nosio je crnu jaknu, crne hlače i crne visoke tenisice.

U Zagrebu je nastao i 16-godišnji Ivan Komadina. Mladić visok 180 centimetara ima smeđu kosu i smeđe oči. Udaljio iz Savskog gaja III, Put 8A.
U susjednom Samoboru, s adrese Kneza Zdeslava 2, prošlog petka nestao je Josip Bumbar, a u Samoborskom Lugu Marko Mandić. Ne zna se kako su mladići bili odjeveni, a Marko je visok 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe. Također je nestao s adrese Kneza Zdeslava 2.

Nestanak i u Kastvu

Marijo Lakotić visok 180 centimetara nestao je u Kastvu. Muškarac ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivo-crnu jaknu, crnu majicu kratkih rukava i tamnoplave hlače.

U Novom Selu na Dravi posljednji je put viđen 64-godišnji Gabrijel Novak. Visok je 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i kestenjaste oči. Ima četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Otišao je iz Ulice Prvomajska s borja 29, odjeven u sivo-bijelu jaknu, kariranu košulju, traperice sa smeđim remenom i crne cipele.

Manda Vuić udaljila se s adrese u Otočcu, Sinac 35. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska zaprimila je obavijest o nestanku Ivana Magdića (56) iz Vinkovaca. Magdić je visine oko 178 centimetara, srednje tjelesne građe, kratke tamne kose, a kada je posljednji put viđen bio je odjeven u plave traperice, crnu kožnatu jaknu te crne kožnate cipele.

Ako ste vidjeli neku od ovih osoba, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Od 15 nestalih osoba iz prošlog tjedna pronađeno ih je osam. Policija još uvijek traga za Antonelom Barić, Kristinom De Conti, Yunok Dundović, Perom Jugovićem, Josipom Jurić-Orlićem, Vandom Orešković i Tatjanom Vincetić.

Komentara 3

PI
pietrogross
11:24 08.11.2013.

dobro dosli u evropu,gospodo.

CH
chemica
13:15 08.11.2013.

U Svetog Mateja 70A je KPD za maloljetne kriminalce. Mislim da bi takve likove trebala tražiti policija, a ne nenaoružani građani. Eto, samo mala opservacija.

DU
Deleted user
19:43 08.11.2013.

To je ozbiljna stvar citavog drustva I policije nestale osobe su mozda otete za nama nepoznati razlog. Hrvatska ima manje od 4,5 miliona stanovnika I moglo bi se prepoznati sto se dogadja nasim gradjanima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije