iz drvenog ormarića

U Virovitici ukradeno računalo iz ugostiteljskog objekta

'lopov01_nnn_bih_090811'
''
24.10.2012.
u 07:59

Materijalna šteta koju je prouzročio nepoznati počinitelj iznosi više od 1500 kuna

U utorak je prijavljena krađa koja se dogodila na terasi ugostiteljskog objekta koji je u vlasništvu 45-godišnjaka. Naime, ukradeno je računalo.

Kriminalističkim istraživanjem koje je obavljeno na mjestu događaja, ustanovljeno je da su kradljivci 15. listopada iz drvenog ormarića koji se nalazi na terasi ugostiteljskog objekta ukrali centralnu jedinicu računala. Materijalna šteta koju je prouzročio nepoznati počinitelj iznosi više od 1500 kuna te je s jučerašnjim danom podnesena kaznena prijava protiv nepoznatog počinitelja.

>>U Virovitici ukradene četiri ovce s pašnjaka

 

Ključne riječi

Komentara 2

LP
Lebron Petrovic
10:21 24.10.2012.

Jako bitno !

BA
Bandit
11:54 25.10.2012.

Zamisli pored tolko zlocina nas zanima bas taj bigboos i njegovo racunalo .........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije