uskoro treninzi

U Vukovaru s radom započela Nogometna škola Victory

nogometna škola (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
1/4
28.06.2013.
u 16:33

Uspostavljena je suradnja i s Krpan&Babić školom iz Osijeka, školom nogometa NK Dinama, Hajduka, čelnicima HNS-a zaduženim za rad s mladim kategorijama

Sredinom lipnja u Vukovaru je s upisima zainteresiranih dječaka i djevojčica započela Škola nogometa Victory. Prema riječima Petra Duvnjaka, predsjednika škole, ova nogometna škola će svojim polaznicima ponuditi mnogo više sadržaja nego što im nude ostale nogometne škole.

– Započeli smo s upisima djece i već sad možemo reći da imamo veliki interes. Za sada imamo upisano 30-ak djece s tim da najveći broj upisa očekujemo krajem kolovoza, pred početak škole. Možemo i djeci i roditeljima obećati nešto sasvim drugačije uz rad trenera sa svim potrebnim licencama, rekao je Duvnjak predstavljajući nam rad škole. Već u pripremama pred njen početak rada uspostavili su brojne kontakte širom Hrvatske. Između ostaloga, uspostavljena je suradnja i s Krpan&Babić školom iz Osijeka, školom nogometa NK Dinama, Hajduka, čelnicima HNS-a zaduženim za rad s mladim kategorijama… Obavili su razgovore i s Romeom Jozakom iz NK Dinama od kojega su dobili i programe rada i brojne savjete kako da što kvalitetnije ustroje svoj rad. Obratili su se za pomoć i UEFA-i odakle im je također obećana pomoć i podrška. Imaju pozive za posjetu nogometnoj školi Hajduka ali i beogradskoj Crvenoj zvezdi i novosadskoj Vojvodini. Imaju upisano i nekoliko djevojčica tako da je u planu formiranje i ženske nogometne momčadi u mlađim kategorijama. Najavljuju i da će škola Victory djelovati tijekom cijele kalendarske godine tako da su već sad dogovorili korištenje sportskih dvorana za treninge tijekom zimskih mjeseci. Između ostaloga svi polaznici škole će prolaziti i kroz poseban program koji podrazumijeva upoznavanje s brojnim sportovima, plivanjem…

– To su samo neki dijelovi našeg programa koje smo zamislili. Mislimo da ćemo radi toga biti nešto sasvim drugačije i mnogo kvalitetnije nego što druge škole pružaju djeci, istakao je Duvnjak. U pripremama za početak rada Duvnjak je dogovorio sa čelnicima tvrtke Borovo korištenje nogometnog stadiona u gradskoj četvrti Borovo naselje koji je sređen te je već sad poprimio jedan sasvim drugačiji i uređeniji izgled. Očekuje se i postavljanje jednoga terena s umjetnom travom. Prema najavama treninzi u Nogometnoj školi Victory započinju 1. kolovoza, a natjecateljska sezona tijekom mjeseca rujna. Natjecat će se u svim mlađim kategorijama. Boja nogometne škole bit će ljubičasta. Zainteresirani za rad u Nogometnoj školi Victory mogu više informacija dobiti na broj telefona 091 410 30 03.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije