Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pritvoren je

Učenik iz Splita slomio čeljust taksistu koji se nije htio vratiti po krafne

Split: Hrvoje Mlikota, vozač i povjerenik Sindikata vozača i prometnih radnika u Prometu Split
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
07.10.2022.
u 16:53

Taksist nije htio napraviti prometni prekršaj te je zatražio mladiće da napuste auto.

Županijski sud u Splitu je na prijedlog Državnog odvjetništva odredio istražni zatvor 18-godišnjaku kojeg sumnjiče da je prije tri dana slomio čeljust 56-godišnjem taksistu.

Naime, osumnjičeni je s prijateljem od taksista tražio da se polukružno okrene kako bi ih ostavio točno ispred prodavaonice u kojoj su, piše Dalmatinski portal, htjeli kupiti krafne. Događaj se odvio u rano jutro, oko 5 sati.

Taksist nije htio napraviti prometni prekršaj te je zatražio mladiće da napuste auto, nakon čega je došlo do prepirke koja je završila udarcem šakom u glavu. Muškarcu je u bolnici tvrđena fraktura čeljusti.

Pritvor je predložen zbog opasnosti od ponavljanja djela. Osumnjičeni 18-godišnji učenik priznao je krivicu te rekao da mu je žao.

VIDEO: Žena se požalila na zgradu iz pakla: Zidovi su kao od papira, čujem svaku riječ susjeda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije