Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samoizlječenje

Učitelj joge (51) preživio noć s poskokovim otrovom u tijelu

poskok
16.07.2010.
u 11:38

Učitelj joge iz Ukrajine dobio je odgovarajući serum i trenutačno se nalazi na liječenju u pulskoj bolnici.

Učitelj joge (51) iz Ukrajine preživio je noć iako ga je ugrizao poskok i ubrizgao mu otrov. Zmija je Ukrajinca otrovala još u srijedu navečer na području istarskog Kloštra, no Ukrajinac je odlučio iskušati mogućnosti vlastita tijela te izbaciti iz sebe otrov samoizlječenjem.

Nakon cjelonoćne muke u četvrtak ujutro ipak je nazvao mobitelom prijatelja i zatražio pomoć. Županijski centar 112 Pazin primio je dojavu od Policijske postaje Rovinj da je na području naselja Kloštar muška osoba koju je ugrizao poskok. Budući da se nalazio na nepristupačnu terenu, angažirani su vatrogasci, HGSS, Hitna medicinska pomoć i policija. Do prometnice su ga prevezli vatrogasci gdje ga je preuzela Hitna pomoć i prevezla u Pulu na daljnju medicinsku obradu.

Učitelj joge primio je odgovarajući serum i trenutačno je u pulskoj bolnici.

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
12:58 16.07.2010.

BUDALA

Avatar ivek
ivek
12:42 16.07.2010.

je hrabar

SA
Sarmat
13:39 16.07.2010.

Hrabra budala. Samo Bog zna ako ga je poskok prezivio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije