DEMIREL DELIĆ

Ugledni BiH pravnik o splitskim izborima: Puljkov rezultat? Pričali su mi o dišpetu ali ova priča je dublja

Pixsell/Večernji list
01.07.2022.
u 15:30

U svijetu u kojem komičari postaju predsjednici, nogometaši i vaterpolisti gradonačelnici, u svijetu koji ukida abortus, koji svaku kritičku izrečenu misao proglašava „fake newsom“, baš taj Split pravi radikalan zaokret. Od pršuta na Kerumovom čelu, do svjetski priznatog znanstvenika Puljka koji uz svoje skute drži i urbano splitsko dijete zbog kojih je i izašao na izbore. Nevezano za političko opredijeljenje i konačni epilog izbora, Split je opet kontra i uvijek će biti kontra. Svijet se ponaša u smjeru suprotnom od kazaljki na satu na obzoru splitske rive. Ako je suditi po tome, upitno je da li će se s ponistre uskoro vidjeti i Šolta.

Komentara 13

Avatar joshan
joshan
15:48 01.07.2022.

s puljkove ponistre se vidi samo ideologija i politički huliganizam....

Avatar Mudlin
Mudlin
15:39 01.07.2022.

Zato jesmo tu gdi jesmo kad nam i na državnoj razini budućnost kroje dišpetaši umjesto ljudi. Jer tam kod njih postoje oni i samo oni, nema druge, po njihovom ili nikak. Ode nam Lijepa Naša u 3,14... kratko je trajala, krat-ko.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:08 01.07.2022.

Split glasao uglavnom za HDZ i za SDP i sada jednom za medijskog kandidata (slicno kao sto je bio i Milanovic) i to se sada slavi u Sarajevu, kao Split je vjecno kontra??? Ovo je neki humoristicki prilog? 😐 Evo ga nasmija se bas dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?