ŽIVOTNI INTERVJU STIPAN JONJIĆ

Ugledni doktor koji cijeli život proučava viruse: Nije gotovo i trebat će nam nova cjepiva! Za kaos su krivi moćnici i politika

13.02.2022.
u 14:19

Dr. Stipan Jonjić redoviti je profesor i voditelj Centra za proteomiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. Cijeli svoj znanstveni život posvetio je istraživanju virusa i imunog odgovora na viruse. S više od 200 znanstvenih radova i brojnim priznanjima, on je jedan od vodećih svjetskih znanstvenika na tom području, a odnos virusa i imunološkog sustava, što je i jedno od ključnih pitanja u pandemiji, njegova je uža specijalnost. Voditelj je i Znanstvenog centra izvrsnosti za virusnu imunologiju i cjepiva. Tijekom pandemije, koja traje već dvije godine, redovito u medijima komentira situaciju u vezi s pandemijom, i to u skladu sa znanstvenim spoznajama, nastupajući kao glas razuma u općoj pandemijskoj kakofoniji koja nas okružuje. Iako je ovo životni intervju, i ovaj razgovor morali smo započeti pitanjima o pandemiji.

Komentara 162

BI
bikica7
14:52 13.02.2022.

Ima li "ugledni" doktor ikakve veze s povampirenim farmaceutima. Kada se ugled proda za Judine škude.

GR
Gravity
14:25 13.02.2022.

Još jedan koji se odlučio odreći i svog dostojanstva i svoje pameti i svoje struke za malo para šta su mu dali. Jbg ipak je inflacija. Sad priča o novim cjepivima. Pa to su teoretičari zavjere pričali pred 2 godine.. Da će nas cijepit na mjesečnoj razini. Ko stoku. I da je za svakog stanovnika naručeno 10 doza do 2024.

MP
marinko.przolica
14:53 13.02.2022.

Ovaj lik u dvije godine nije rekao ništa točno... Sumnjam da će mu se sada prosvijetliti... Drviti o "cjepivima" koja dokazano ne štite od zazare je najveća moguća glupost... guraju samo stoga jer su im za cjepiva kupci korumpirani političari potaknuti korumpiranim "znanstvenicima"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?