Tragedija koja je šokirala BiH i regiju

Uhićen autor snimke s benzinske nakon čije objave je 22-godišnji mladić počinio samoubojstvo

Policija BiH
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/3
30.10.2022.
u 09:13

Mladić je ismijavan i sniman kamerom tijekom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimka objavljena na društvenim mrežama

Policija je uhitila Veljka Trišića, radnika benzinske crpke s videosnimke na kojoj je prikazan Mladen Dulić (22) iz Laktaša, koji je počinio samoubojstvo, javlja Vecernji.ba.

"Nezavisne novine" objavile su da su njihovi izvori dodali da je Trišić trenutno na kriminalističkoj obradi, a tereti se za nevlašteno snimanje.

Ova tragedija šokirala je BiH ali i cijelu regiju. Mladić je ismijavan i sniman kamerom tijekom prijavljivanja na posao, nakon čega je snimka objavljena na društvenim mrežama. Motiv samoubojstva nije poznat, ali šokirani korisnici društvenih mreža zahtijevaju da se ovaj slučaj u potpunosti istraži. 

Video: Horor u Zagrebu: Palicama razbili auto i čovjeka tukli na podu pa ga opljačkali

Komentara 2

KO
Kolibri
10:27 30.10.2022.

Dnevna doza zbivanja iz rezervne otadzbine, okupiranog dijela BiH, zvanog rep.srpska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije