Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Stilinović
Povratak na članak

Uhićen šef gospićkog HDZ-a i voditelj Hrvatskih šuma: Prijavila ga supruga zbog prijetnje i nasilja u obitelji?

Navodno je uhićen jutros u 8:45, i to po prijavi vlastite supruge zbog dva kaznena djela - prijetnje i nasilja u obitelji, neslužbeno se doznaje

Komentari 8

RE
redalert
14:44 26.04.2024.

Nastavlja zločinačka po starom. Nema što su prošli izbori .

VL
DT
Don’t look AP
18:03 26.04.2024.

Da brišete guzicu toliko pedantno koliko ste pedantni u brisanju nepoželjnih komentara, čovjek bi pomislio da među vama ima ljudi. Ali to ne radite. Ako fakat opet dospijete na vlast (kupovinom i korupcijom, kao i do sad) - utjeha nama obrazovanima je što neće više biti nestašice wc papira. Osim ako opet osovina Beroš-Markotić ne digne nekakvu paniku među vašima.

VL
Avatar Moj_Gospodin
Moj_Gospodin
21:29 26.04.2024.

Nasilan u obitelji a kriminalac na poslu - pokrao pola šume u Lici. Gdje je istraga? Nema je jasno jer je iz HDZa.

VL
MP
marinko.przolica
17:00 26.04.2024.

Čudan članak. Ako sam shvatio on nju prijavio policiji zbog nametljivog ponašanja... pa kad su je privodili ili ispitivali ona njega prijavila zbog prijetnji i nasilja...

VL
MA
maxymus3
14:46 26.04.2024.

Idu li prema Josipdolu,priča li se išta?

VL
KA
Karloho
15:27 26.04.2024.

Nikakvo nasilje nije dozvoljeo i to treba ikorijeniti i ljudi to s pravom osuduju.Jedino mi nije jasno kada je drug Lalovac maltretirao i tukao svoju zenu da nitko nije reagirao,niti institucije,udruge iostali koji se sada zgrazaju.Da li to znaci da je jednoj pol.opciji sve dozvoljeno ,a drugoj nije?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.