Neredi

Uhićena još dvojica napadača na bus PAOK-ovih simpatizera

\'14.12.2010., Av. Dubrovnik, Zagreb - Nepoznati napadaci napali autobus sa navijacima grckog nogometnog kluba Paok s kojim nk Dinamo igra odlucujucu utakmicu za prezimljavanje u europi. Policija trag
Slavko Midzor/PIXSELL
18.12.2010.
u 16:20

Osumnjičeni su da su sudjelovali u divljačkom napadu na autobus koji je prevozio goste nogometnog kluba PAOK, a u kojem je ozlijeđeno 10 grčkih državljana

B. Đ. (20) i D. C. (23), osumnjičeni su da su sudjelovali u utorak na križanju Avenije Dubrovnik i SR Njemačke u divljačkom napadu na autobus koji je prevozio goste nogometnog kluba PAOK, a u kojem je ozlijeđeno 10 grčkih državljana.

>>Bakljama na Grke: Huligani s podebljim dosjeom

Policija je napadače, uz kaznenu prijavu za dovođenje u opasnost života i imovine u vezi sa zločinom iz mržnje, privela istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Istražni sudac osumnjičenima je odredio zadržavanje kako ne bi utjecali na svjedoke i zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Policajci su, tijekom pretrage stanova napadača, kod 23-godišnjaka pronašla 89 komada raznog streljiva, jednu lovačku pušku s optikom, jedan bokser i jednu potkapu.

Komentara 12

OB
-obrisani-
16:46 18.12.2010.

YAP! Znači može kad se hoće! Pitanje je što je policija radila do sada?

CH
chemica
16:50 18.12.2010.

Da pogodim, još dva luzera koji nemaju ni kučeta ni mačeta. Sirotinja iz čije imovine vlasnik autobusa sigurno neće moći nadoknaditi štetu. A tko mu je kriv što nije osigurao autobus od terorističkog napada. Ovako...Platit će štetu iz svog džepa. Klasična polica osiguranja ne predviđa napad nogometnih navijača u centru Zagreba. Možda ona u Bejrutu ili Kabulu pokriva takve \"dogodovštine\", ali u jednoj \"mitlojeropskoj\" metropoli, teško.

Avatar broz
broz
20:23 18.12.2010.

Imena policajaca i nihove slike(NEZAMASKIRANE)objavljujete,a o ovoj gamad pišete s incijalima.Jeli to vi supsjećate snjima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije