KRVAVI ZAGREBAČKI VIKEND

Uhitili osumnjičenog muškarca (54): Ubijena žena (57) u Prečkom zatučena tupim predmetom

Zagreb: Policijski očevid u zgradi na Vrbanima gdje je pronađeno tijelo žene
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
28.03.2022.
u 15:20

Za njezinu smrt je osumnjičen Nebojša R. (54), koji je 27. ožujka oko 22 sata uhićen u Petrovaradinskoj

Tatjana R. (57) nađena je mrtva 26. ožujka u 10.20 u stanu u Štefanićevoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci. Tijekom očevida utvrđeno je da ubijena između 26. i 27. ožujka, odnosno da je zatučena nekim tvrdim predmetom.

Ustanovljeno je da je tupim predmetom više puta udarena u glavu, a težina ozljeda je bila takva da je na mjestu preminula. Njezino tijelo našli su radnici koji su došli postavljati stolariju. Za njezinu smrt je osumnjičen Nebojša R. (54), koji je 27. ožujka oko 22 sata uhićen u Petrovaradinskoj.

VIDEO Policija otkrila detalje ubojstva u Zagrebu: Zatukao ženu nepoznatim predmetom

Policija nije priopćila detalje tog uhićenja, pa za sada nije poznato je li uhićen na ulici ili u nekom stanu nakon možebitne dojave o njegovom kretanju.

Što je motiv ubojstva za sada je nepoznanica, a nije poznato ni je li Nebojša R. od ranije poznat policiji  zbog obiteljskog nasilja. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, nakon  čega mu slijedi dovođenje pred suca istrage županijskog suda u Zagrebu. 


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije