Uhvatio djevojku za stražnjicu, podijelio šamare pa ozlijedio policajce

policija
Arhiva VL
15.02.2010.
u 10:50

Muškarac (42) uhvatio je djevojku za stražnjicu, a kad mu je prigovorila njezina sestra, obje su zaradile šamar. Pozvale su policiju, a muškarac je nasrnuo na njih te izazvao tučnjavu u kojoj su ozlijeđena dva policajca, a uhićena trojica nasilnika.

PLETERNICA - U nedjelju, petnaest minuta poslije ponoći, u kafiću "Valentino" u glavnoj pleterničkoj ulici Ivana Šveara došlo je do narušavanja javnog reda i mira, a ozlijeđena su dva policajca i jedan 42-godišnji gost.

Sve je počelo kada je 42-godišnji muškarac iz Buka, koji je bio u društvu sedam, osam ljudi, uhvatio za stražnjicu 19-godišnju Pleterničanku na što mu je prigovorila njezina 24-godišnja sestra.

Očito ljut zbog toga, muškarac je objema opalio šamar, a djevojke su tada pozvale policiju.

- Kada su policijski službenici došli u kafić, 42-godišnjak je odmah jednoga od njih udario šakom u glavu. Njemu se odmah pridružio 44-godišnjak iz istog društva koji je drugog policajca uhvatio za vrat i srušio ga na tlo.

Jedan od policajaca je pokušao UKV-vezom pozvati pomoć, ali ga je u tome spriječio 27-godišnjak iz 42-godišnjakova društva. Pomoć je uspio pozvati policajac koji nije bio u službi, ali je bio u kafiću.

Za vrijeme nereda 42-godišnjak je prijetio policajcima da će ih zaklati - opisao je događaj glasnogovornik PU požeško-slavonske Krunoslav Kokić.

Nakon što su u "Valentino" došla još trojica policajaca, izgrednici su savladani i privedeni u policijsku postaju. Četrdesetdvogodišnjak se pritom opirao pa je morao biti zavezan, a odbio je i alkotest.

Protiv 42-godišnjaka i 44-godišnjaka bit će podnesene kaznene prijave zbog napada na službenu osobu, a mlađi je zaradio prijavu i zbog prijetnje. Kaznenu prijavu će dobiti i 27-godišnjak i to zbog sprečavanja službene osobe u vršenju dužnosti.

Dvojica starijih muškaraca dobro su poznata policiji po nizu slučajeva narušavanja javnog reda i mira, nanošenja teških ozljeda i nedozvoljenog držanja oružja.

Komentara 14

PE
peg
22:46 15.02.2010.

a uz to sve ovo je malo iskrivljena i ublažena verzija....ne piše da su policajci dobili batina vlastitim pendrecima, a i piše da su djevojke zaradile samo šamare, a zapravo je starija sestra uz šamar zaradila i nekoliko puta šakom u glavu te ima potres mozga

DU
Deleted user
11:06 15.02.2010.

Jedno je kad se pripadnici specijalne policije pokazno među sobom fingirano tuku i hapse po parkovima kad je kakav državni dernek, a stvarni život i kako privoditi nasilnike je nešto posve drugo, zar ne?

GA
Gavro
12:33 19.02.2010.

Pridruzujem se komentarima da za vrjeme Milicije ovako nesto je bilo tesko moguce. Bravar je ipak bio bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije