vukovar

Ukinuto stanje neposredne opasnosti od poplava

vukovar,poplava,dunav
Davor Javorović/PIXSELL
20.06.2013.
u 13:43

Na sjednici je rečeno da je odluka donesena temeljem rješenja rukovoditelja obrane od poplava sektora B Siniše Kukića iz Hrvatskih voda o ukidanju izvanrednoga stanja obrane od poplava za nasipe.

VUKOVAR – Na izvanrednoj sjednici Stožera zaštite i spašavanja Vukovarsko – srijemske županije župan Božo Galić donio je odluku o ukidanju stanja neposredne prijetnje od poplava za sva branjena područja u županiji uz Dunav, Vuku i Bobotski kanal.

Na sjednici je rečeno da je odluka donesena temeljem rješenja rukovoditelja obrane od poplava sektora B Siniše Kukića iz Hrvatskih voda o ukidanju izvanrednoga stanja obrane od poplava za nasipe. - Stožer i dalje ostaje u pripravnosti jer je visoka razina podzemnih voda i velika nakvašenost nasipa, rekao je Galić. Kapetan vukovarske Kapetanije Ivan Barović najavio je od ponoći ponovno uspostavljanje plovidbe Dunavom uz upozorenje brodovima za smanjenje brzine što će kontrolirati policija. 

>> Vodostaj Dunava opada, ukida se izvanredno stanje obrane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije