summit G7 u Italiji

Ukrajina financira obranu iz ruske imovine, Nijemci misle da Kijev ne može dobiti rat

14.06.2024.
u 11:39

Velik dio summita bit će posvećen Ukrajini, našoj obrani i gospodarskoj otpornosti. Očekujemo da budu donesene važne odluke, poručio je Zelenski

Ključne riječi

Komentara 22

PE
perun
12:21 14.06.2024.

naravno da će rusija izgubiti rat...zapravo, već ga je izgubila čim nije uspjela u prve 2 godine srušiti zapadnu podršku Ukrajini niti okupirati Ukrajinu. Ruska kupnja streljiva iz diktatura sj.koreje i irana samo govori o ruskom očaju da otegnu rat što duže, ali osim što će Ukrajina više biti razorena, i rusija stradava sve više, ne samo gospodarski i financijski nego i od dronova koji uništavaju ruske rafinerije i vojne pogone duboko u pozadini

AG
Agram1960
13:27 14.06.2024.

U ovom trenutku Euroclear koji drži 191 milijardu dolara ruske imovine ima 33 milijarde zamrznute u Moskvi. Eurocler ima poslovnice u Hong Kongu i Dubaiu pa bi se moglo namirivati odtake. Uglavnom - globalni kaos na vidiku.

PA
partijaner
12:23 14.06.2024.

rusija nije nikakva velesila to je tigar od papira u stilu Potemkina....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije