07.10.2023. u 10:24

Ukrajinska elita balansirala je između Rusije i EU na svoju korist, ali ni EU nije bio spreman nadmašiti ruske ponude Ukrajini

Komentara 7

TP
Tai pan
10:36 09.10.2023.

osobnim simpatijama i antipatijama ovdje nije mjesto... Ukrajina je brutalno napadnuta i razarana, ubijana i pljačkana od 10x većeg i jačeg ruskog susjeda i to je jedino što je ovdje bitno, tu je granica - biti čovjek na strani Ukrajine ili nečovjek na strani rusije!

ST
stomiovotreba
14:25 14.12.2023.

Ako Ukrajinu ikad prime u EU, mi ćemo najviše strádati. Oni su toliko siromašni (mjereno bruto dohotkom po glavi stanovnika, prije rata su bili 3x siromasniji od Rusije) da će Hrvatska umjesto da uzima novac od EU morati da uplaćuje. Zbog istog razloga se svojevremeno Portugal protivio prijemu Hrvatske.

DE
Demokratura
22:35 09.10.2023.

Evo nova igranka gaza... ukrajina pada u zaborav medija🤔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije