VELIKA ŠTETA ZA RUSKU MORNARICU

Ukrajina izvela učinkovitije napade nego ikad prije. Britanci: Ukrajinci su jedno dokazali

26.09.2023.
u 22:30

Orbán poručuje da Mađarska neće poduprijeti nastojanja Ukrajine na međunarodnom planu sve dok se ne priznaju etnička prava mađarske manjine

Komentara 33

DU
Deleted user
06:06 27.09.2023.

Podržavatelji russke agresije dobrodošli su prokomentirati: "Ruski vojnici silovali su žene u dobi od 19 do 83 godine u regiji Kherson, stavljajući rođake u blizinu kako bi mogli čuti vriske, kaže Komisija UN-a. Prema voditelju neovisnog međunarodnog istražnog povjerenstva o kršenjima zakona u Ukrajini, Eriku Møseu, u nekim je slučajevima mučenje korišteno s takvom okrutnošću da je dovelo do smrti žrtve. "Tim je prikupio dokaze koji upućuju na to da je mučenje od strane ruske vojske bilo široko rasprostranjeno i sustavno", naglasio je gospodin Møse."

HH
hip hop
07:52 27.09.2023.

UA je u fazi pojačane proizvodnje morskih dronova, do kraja godine imat će ih više stotina.. kad to krene na ruse, bit će ruskog vatrometa

AK
Al kemičar
07:46 27.09.2023.

Ukrajinci su razvili novi podvodni dron-torpedo Marička koji se sada testira i uskoro ulazi u funkciju, a onda zbogom Kerčki most i ruska flota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije