Ukrajinci se suočavaju s problemima, ali to ne znači da Putin pobjeđuje

07.12.2023. u 17:37

Ukrajincima možda na ratištu ne ide sve po planu, ali na vojnoj i strateškoj razini Putin već pretrpio kolosalan poraz

Komentara 3

ST
stomiovotreba
18:58 16.12.2023.

Točno je da i jedni i drugi gube, ali ukrajinci gube brže.

SL
slavenZadravec
20:14 07.12.2023.

Zanimljivo kako u Večernjem nema članka o recentnim napadima (zakonskim i fizičkim) Putinovog režima na LGBT populaciju u Rusiji.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:22 08.12.2023.

Problem je da EU sve vise I vise vidi da je to sve u stvari bidenovo maslo. Naravno da ovakvi rezimski "novinari" ne smiju reci, jer kao I Bruxelles I njegovu pijuni ne smiju priznati da je Trump pokraden na izborima, a da Biden jednostavno iz osobnih interesa mora podrzavati Ukrajinu, nakon afere Burisma. Bas kao I ostali demokratski senatori upleteni u istu. Ogroman financijski interes EU preheambenih giganta takodjer se uopce ne spominje. Video uradci na YouTube od prije par godina koji pokazuju nasilje ukrajinaca nad Ruskim stanovnistvom netragom su nestali, doduse kao I kineske trznice pasa I macaka uzgajanih za jelo. A prosjecnih gradjani ne mogu otici u Ukrajinu, debelo najkorumpiraniju drzavu Europe I vidjeti kako je stvarno tamo, nego nemaju drugog izbora nego vjerovati ovakvim medijskim podvalama. Tipa onoga "neki Kinez pojeo sismisa", ili "ukrajinski penzioner lovackom puskom srusil Su35 iznad Kijeva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije