Opasnost na cesti

"Umoran" od alkohola ispružio se na glavnoj prometnici prema Zrću

mratv pijan na cesti (1)
Foto: Hassan Haidar Diab
1/3
16.08.2010.
u 12:54

Ni policija ni hitna pomoć, koje su bezbrižno prolazile pokraj njega, nisu smatrale potrebnim da ga pomaknu s prometnice.

Nakon burnih noći na popularnom Zrću, scene poput ove svakog jutra nalikuju jedna na drugu. Ponekad djevojke, ponekad mladići, "umorni" od alkohola i tko zna čega sve, naprosto zalegnu uz glavnu prometnicu, ne mareći za opasnosti. Uspavani madić sa slike, čije su noge bile ispružene na opasnoj prometnici, u dubokoj alkoholnoj komi nije bio svjestan opasnosti.

No, nažalost, ni oni manje uspavani partijaneri, pa ni policija ni hitna pomoć, koje su bezbrižno prolazile pokraj njega, nisu smatrali potrebnim da ga pomaknu s prometnice.       

 

Komentara 52

DU
Deleted user
13:30 16.08.2010.

pa vidi se da ne ometa prometni trak. policija je bila ljubazna i omogućila mu da se komforno odmara, tu mu je sigurno ugodnije nego u onim ogavim betonjarama za iznajmljivanje. mojem društvu su za ovo svojedobno naplaćivali boravišnu pristojbu...

SA
saniboj
13:31 16.08.2010.

To nix gut. Trebali su bar provjeriti jel zbilja spava, jel pri svijesti. Ako se onesvijestio a lezi na ledjima ugusit ce se s jezikom. A da ne spominjem sve paukove, zmijurine i sl u toj travi. Brrrr

Avatar Zagrebacki frenter
Zagrebacki frenter
13:56 16.08.2010.

@sven.109: nadam se da ces glasati za mene...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije