Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Briljantni strateg
Povratak na članak

Umro Norman Schwarzkopf, zapovjednik iz Zaljevskog rata

Za sada nije poznat uzrok smrti ovog bivšeg vijetnamskog veterana i generala s četiri zvjezdice

Komentari 6

ZE
zeljkonl1
10:16 28.12.2012.

Vrlo pametan covek...Jednom je drzao predavanje za novac u Holandiji.Bila je to dobra lova za par sati odgovaranja na pitanja....Na pitanje da li njegovo predavanje vredi taj novac,odgovorio je duhovito.Pojma nemam ali vi placate...

VL
MO
modovisisajteMaraschino
10:37 28.12.2012.

da barem ja umrem od nepoznatog razloga u 78 godini :D

VL
Avatar intimus500
intimus500
11:05 28.12.2012.

R.I.P.

VL
IM
Immanuell
11:33 28.12.2012.

Vojni genij, ha..... Istovario je trećinu američke armije u Kuvajtu i krenuo u rat..... Normalno da je pobijedio, pred takvom sirovom silom većina zemalja bi poklekla.... Nema tu nikakve genijalnosti, gomila moderne tehnike, logistike i pješadije.

VL
Avatar Khuen-Héderváry
Khuen-Héderváry
12:40 28.12.2012.

Milijuni što živih što pokojnih Iračna duboko su mu zahvalni što im je od zemlje napravio svinjac prema kojemu Sadamova diktatura izgleda kao dječja igra. Osobno mi se maerikanci neobično gade, isti su kao i druge velesile sa dodatnom dozomm licemjerja jer očekuju da će ih svi obožavati za neokolonijalne svinjarije koje izvode po cijelom svijetu. Bolje Putin nego Obama.

VL
Avatar nekakav
nekakav
16:13 28.12.2012.

prekrasan članak! otkud autoru tolko dirljivih riječi.. za čovjeka koji je ubijao i radi ratne zločine po vijetnamu, sudjelovao u okupaciji tko zna kolko zemalja. mada, ako je americi trebalo 6 tjedana da izbaci iračane iz kuvajta, sad mi je malo jasnije zašto su onda irak stavili pod sankcije 10 godina.. bez tih sankcija ne bi nikad mogli uništiti irak. a i inače su amerikanci jako briljantni u ratovanju. vidli smo to na primjeru srbije. kad im vojnički nisu mogli ništa, počeli su razarati čisto civilnu infrastrukturu, rušiti i zgradu televizije... i inače amerikanci pribjegavaju čistoj igri, fer ratovanju. eto, u iraku koriste streljivo s osiromašenim uranom. srbiju isto otrovali time, bosnu također. naš jadran je pun takvih bombi. al mi smo tiho... da se ne probude. sva sreća što je amerika polako na izdisaju. svijet bez njih će biti mirniji, ljudskiji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.