Novo u prodaji

Upoznajte životinje iz morskih dubina

Faktopedija
VL
09.11.2015.
u 14:27

U trećoj knjizi iz kolekcije Faktopedija doznajte sve o čudesnim morskim životinjama

Faktopedija je zanimljiva i poučna serija knjiga koja nas ovoga puta vodi na uzbudljivo putovanje životnjskim svijetom u plavim morskim dubinama.

U trećoj knjizi doznajte mnoštvo zanimljivosti o čudesnim morskim životinjama i zaronite u njihov tajanstveni svijet. Otkrijte koji morski divovi međusobno “razgovaraju” tajnim jezikom, saznajte zašto se orke smatraju najmoćnijim grabežljivcima, za što se u antičkoj Grčkoj koristio otrov morske raže, te zašto su morske krave usko povezane sa slonovima. Doznajte i zašto morske vidre imaju najdeblje i najgušće krzno, te koje ribe vole plivati u parovima spojenih repova. Otkrijte i koja morska životinja ima organ koji proizvodi električni impuls jači od 220 volti, te mnogo drugih nevjerojatnih činjenica.

Treću knjigu "Morske životinje" potražite u prodaji na svim kioscima i na mondo.hr za samo 39,90 kn.

Prva knjiga "Najopasnije životinje svijeta" i druga knjigu "Ubojiti dinosauri" još uvijek su u prodaji.

Informirajte se o svim našim izdanjima putem Facebook stranice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije