vesele životinje

Uskrsne pisanice razveselile i stanovnike ZOO-a u Zagrebu

uskrs zoo (1)
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
08.04.2012.
u 14:16

Djelatnici zagrebačkog Zoološkog vrta uskrsnim su jajima uveselili dan životinjama u parku

Ključne riječi

Komentara 5

AF
afer
18:54 08.04.2012.

Bože, kako je lijepo vidijeti vesele životinje - sa simbolima krščanstva i to na Uskrs. Volio bi vidijeti kakve bi bile reakcije da su majmunima podijelili Kuran za Ramadan

VU
volume_up
19:44 08.04.2012.

Neka i naši rođaci uživaju u Uskrsu !

CA
canon60
19:13 08.04.2012.

Bolje je bilo u komunizmu. Slavili smo sve blagdane na zdrav i normalan nacin. Ovo amerikanizirano gluparanje sa Zecevima, Bozicnjacima, darivanjima preko svake mjere postaje nakaradno. Najveca glupost koju smo preuzeli je tzv. Noc vjestica sto je zapravo u osnovii izrugivanje dana Svih svetih. Vjerski blagdani su namjenjeni ljudiima a ne zivotinjama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije