Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminuo na odmoru

Utopio se heroj koji je spašavao susjede za uragana Sandy

sandy uragan (1)
Reuters/PIXSELL
24.12.2012.
u 14:26

Smith, koji je radio kao spasilac na plaži Rockaway, postao je heroj nakon što je spasio šestero svojih susjeda dok je uragan Sandy, najgora oluja u Sjedinjenim Državama, poharao sve pred sobom

Dylan Smith, 23-godišnjak koji je postao heroj nakon što je spasio šestero susjeda u naletu uragana Sandy, utopio se. Tijelo i dasku za surfanje pronašli su kako pluta u Puertu Ricu, turistički atraktivnom mjestu gdje je ovaj mladić bio na odmoru, potvrdile su lokalne vlasti, a prenosi New York Post.

Smith, koji je radio kao spasilac na plaži Rockaway, postao je heroj nakon što je spasio šestero svojih susjeda u listopadu ove godine dok je uragan Sandy, najgora oluja u Sjedinjenim Državama u posljednjih 50 godina, poharao sve pred sobom. Tada mu je surferska daska poslužila za spašavanje, a zbog te iznimne hrabrosti i riskiranja svojih života Dylan Smith i Michael McDonnell proglašeni su Herojima 2012. godine u časopisu People.

>>Oluja svih oluja pogodila Ameriku: Ovo je najgori uragan u posljednjih 50 godina! Snažni vjetrovi, kiša i snijeg trajat će danima?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije