Istraga policije

Uz autocestu pronašli odbačeni pvc paketić s 550 grma heroina

heroin
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
05.04.2019.
u 13:24

Paket je poslan na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja 'Ivan Vučetić' u Zagrebu

Tijekom svojih redovitih poslova djelatnici Hrvatskih cesta pronalaze najrazličitije predmete ali ono što su pronašli 1. travnja, uz auto cestu Zagreb – Lipovac, nedaleko od naplatnih kućica Lipovac, iznenadilo je i njih ali i policiju. Kako navode iz PU Vukovarsko-srijemske djelatnici su toga dana, tijekom jutarnjih sati, pronašli pvc paket zamotan u samoljepljivu traku u kojem se nalazio heroin.

- O pronalasku paketa izvijestili su djelatnike Postaje granične policije Bajakovo. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a policijski službenici Odjela kriminaliteta droga preliminarnim narko-testom utvrdili kako je sadržaj paketa, bijelo-smeđa praškasta tvar, droga tipa heroin. Težina pronađenog paketa je oko 550 grama - navode iz PU Vukovarsko-srijemske.

Dodaju i kako je potom paket poslan na vještačenje u Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu, a nastavlja se i daljnje kriminalističko istraživanje od strane službenika Odjela kriminaliteta droga PU vukovarsko-srijemske.

Video: Kontrola prometa u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

GI
Gips
20:21 05.04.2019.

Bare je prošao tuda neposredno prije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije