POLICIJA ISTRAŽUJE OKOLNOSTI

Užas na istoku Hrvatske: Pronađeni ozlijeđeni muškarac i žena, on preminuo, ona iz Vinkovaca prebačena u Osijek

Varaždin: U prenoćištu za beskućnike nožem ozlijedila tri osobe
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
27.07.2024.
u 14:31

Policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid te nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja

Jučer, 26. srpnja u 13,15 zaprimljena je dojava o dvije ozlijeđene osobe u naselju u teritorijalnoj nadležnosti Postaje granične policije Vrbanja. - Vozilom hitne medicinske pomoći 80-godišnjak i 74-godišnjakinja su prevezeni u Opću županijsku bolnicu Vinkovci, gdje je potom 80-godišnjak preminuo, dok je 74-godišnjakinja zbog težine ozljeda upućena u KBC Osijek na daljnje liječenje - navode iz PU vukovarsko - srijemske.

Dodaju kako su policijski službenici na mjestu događaja proveli očevid te nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

FOTO Hrvatsko selo duhova kojeg legenda veže uz jednog najpoznatijeg engleskog kralja

Varaždin: U prenoćištu za beskućnike nožem ozlijedila tri osobe
1/20

 
 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
14:40 27.07.2024.

Po naslovu bih zaključio da je vanzemaljska otmica...dogodio se užas, ali nitko ne zna kako.

DU
Deleted user
15:24 27.07.2024.

Svugdje isto...po velikim vrućinama ljudima pucaju živci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije