OPTUŽENA ZA UBOJSTVO

Užas u Italiji: Vlasnica kluba zdrobila beskućnika SUV-om jer joj je ukrao torbicu

Italy hosts G7 summit in Puglia
Foto: ALESSANDRO GAROFALO/REUTERS
12.09.2024.
u 12:16

Na snimkama nadzornih kamera može se vidjeti kako, nakon što je SUV-om zdrobila muškarca, izlazi iz auta i uzima torbu

Talijanska poduzetnica koja s mužem vodi klub na plaži u Viareggiu optužena je za ubojstvo 47-godišnjeg Alžirca. Uznemirujuće snimke s mjesta događaja pokazuju da je automobilom više puta udarila muškarca te ga naposlijetku zdrobila uz prozor poslovnom prostora na Ulici Coppino.

Cinzia Dal Pino (65) aktivna je na društvenim mrežama, ali njene su objave izbrisane 11. rujna, dva dana nakon uhićenja. Fotografije su je prikazivale na raznim mjestima diljem svijeta, od Brazila do Azije, navodi Corriere Della Sera. Uz objave je često pisala poruke koje pozivaju na mir.

Talijanska policija sumnjiči ju da je namjerno ubila Saida Malkouna porijeklom iz Alžira. O njemu je dostupno znatno manje informacija, zna se tek da je u Viareggiu boravio neko vrijeme i da je bio beskućnik. Te kobne nedjelje navečer navodno je opljačkao Dal Pino. Sucu i policiji kazala je da joj je na ulici oteo torbicu. Na snimkama nadzornih kamera može se vidjeti kako, nakon što je SUV-om zdrobila muškarca, izlazi iz auta i uzima torbu te odlazi s mjesta ubojstva.

Većina mušterija, uglavnom turista, u klubu koji vodi bračni par Del Pino nije znala za incident i posljedično uhićenje vlasnice. Jedna je osoba u nevjerici komentirala da je pogledala snimku. "Ne mogu vjerovati, uvijek je tako draga prema svima" kazala je.

VIDEO Dresden: Most se srušio u rijsku Labu

Ključne riječi

Komentara 3

HO
homofobic
19:10 12.09.2024.

Kada "Institucije" iznevjere gradanstvo onda se gradanstvo mora samo pobrinuti o rjesavanju problema!

GO
goran2hr
15:50 12.09.2024.

Nije ništa kriva. Bila je napadnuta od kriminalca.

BA
Barba56
00:21 13.09.2024.

Ima pravo da brani sebe i svoju imovinu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije