istraga u tijeku

Užas u Mariboru: Maloljetnik iz zračne puške pucao na pacijente bolnice, četvero ozlijeđenih

Slovenija policija
Goran Stanzl/PIXSELL
17.11.2023.
u 13:58

Zaštitar nije ozlijeđen, dok su četiri pacijenta zadobila lakše tjelesne ozljede, od kojih je jedan upućen u Kliniku za traumatologiju na dodatni pregled, pojasnili su iz Urgentnog kliničkog centra Maribor

U Mariboru je u četvrtak oko 17 sati, prema dosad prikupljenim informacijama, maloljetnik pucao iz zračne puške na pacijente psihijatrijske bolnice Urgentnog kliničkog centra Maribor koji su bili u šetnji u dvorištu. Kasnije je pucao i na zaštitara koji je provjeravao jesu li svi pacijenti sigurni.

Zaštitar nije ozlijeđen, dok su četiri pacijenta zadobila lakše tjelesne ozljede, od kojih je jedan upućen u Kliniku za traumatologiju na dodatni pregled, pojasnili su iz Urgentnog kliničkog centra Maribor. Odlučeno je da će se, radi sigurnosti pacijenata, ukinuti izlazak u dvorište, javlja 24ur.com.

VEZANI ČLANCI:

Policija je ušla u trag maloljetniku te će poduzeti mjere sukladno svojim ovlastima. Nastavljaju utvrđivati okolnosti ovog događaja i istraga je u tijeku.

"Mariborski policajci prikupljaju obavijesti o sumnji na počinjenje kaznenog djela izazivanja opće opasnosti nakon što je u četvrtak poslijepodne zasad nepoznati počinitelj nepoznatim, najvjerojatnije zračnim oružjem, lakše ozlijedio četiri osobe na području Ljubljanske ulice", priopćila ja mariborska policija.

Video: Drama ispred osnovne škole: Vozač išao zgaziti policajce, oni zapucali u zrak

Ključne riječi

Komentara 7

HO
homofobic
14:17 17.11.2023.

Usli u trag 29-godisnjem maloljetniku imenom Suljo.

IV
Ivo123
18:07 17.11.2023.

Otac koji mu je dao pusku da mu je dostupna osuditi kao da je on sam pucao i rijesena stvar. Roditelji odgovaraju za oruzje koje posjeduju i odgovaraju za postupke svoje djece.

CH
chemica
16:09 17.11.2023.

U Americi svakako ne bi pucao zračnom puškom, i žrtve ne bi bile samo lakše ozlijeđene. Blagoslovljena bila kontrola oružja, da do njega ne može doći ama baš svaki potencijalni ili već liječeni pacijent obližnje ludnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije