OBITELJSKO NASILJE

Užas u Požegi: Godinama tukao i vrijeđao ženu, napao i trudnu kći, određene mu mjere opreza

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
29.06.2021.
u 14:38

Određene su mu mjere opreza koje uključuju obvezno redovno javljanje policiji te zabranu približavanja i uspostavljanja veze s oštećenicama

Općinsko državno odvjetništvo u Požegi povodom kaznene prijave policije ispitalo je 45-godišnjaka iz okolice Požege zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela nasilja u obitelji, povrede djetetovih prava, prijetnje i tjelesne ozljede. Muškarca se tereti da je šest godina vrijeđao, ponižavao i zastrašivao svoju suprugu, tukao je i prijetio joj, učestalo u nazočnosti djece rođene 1999., 2004. i 2008. godine.

- Osnovano se sumnja da je osumnjičeni 24. lipnja 2021. u dvorištu obiteljske kuće bio fizički nasilan prema supruzi čime je kod nje i djece izazvao osjećaj uznemirenosti, poniženosti i psihičke boli, kao i da je 18. lipnja 2021. bio fizički nasilan prema trudnoj kćeri te da je 24. lipnja 2021. u dvorištu obiteljske kuće verbalno i fizički napao drugu kćer prijeteći istovremeno supruzi i kćeri, i nanijevši kćeri tjelesnu ozljedu te joj više puta ponovio da će je ubiti. Potom je ponovio prijetnje supruzi čime je kod nje i kod kćeri izazvao osjećaj straha i bojazni za njihove živote – navodi se u priopćenju državnog odvjetništva.

Određene su mu mjere opreza koje uključuju obvezno redovno javljanje policiji te zabranu približavanja i uspostavljanja veze s oštećenicama.

Ključne riječi

Komentara 1

ĆA
ĆanotaKrljo
20:34 29.06.2021.

Mora da je član hadezea ili pelenkovićev i pupavčev miljenik ! Pa može kako mu se hoće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije