U GORNJEM MILANOVCU

Užas u Srbiji: Radnicu priklještio lift u trgovini u kojoj je radila, poginula je

Srbija: Tre?i dan potrage za nestalom djevoj?icom Dankom, policija kopa teren, stigao i bager
Pixsell/PIXSELL
01.09.2024.
u 15:43

Stanovnici Gornjeg Milanovca tvrde kako je jedna radnica bila već ranije ozlijeđena u sličnom incidentu u istoj prodavaonici

Tragična smrt dogodila se jučer u Gornjem Milanovcu u Srbiji nakon što je radnicu jedne trgovine priklještio teretni lift. Naime, lift ju je priklještio kada je htjela prebaciti robu iz podruma u prostorije prodavaonice. 

Kako navodi Kurir, radi se o 35-godišnjakinji koja je iza sebe ostavila supruga i dva sina, a danas je održan i njen pogreb. Stanovnici Gornjeg Milanovca tvrde kako je jedna radnica bila već ranije ozlijeđena u sličnom incidentu u istoj prodavaonici. 

- Dugogodišnji sam kupac te trgovine, radnice su simpatične, vrijedne, ugodne žene. Čak sam par puta vidio taj lift gdje pakiraju robu i spuštaju je u podrum gdje ih čeka drugi radnik i pakira u skladište.  Kao kupac čuo sam da je lift zapeo negdje na pola puta pa su ga morali povlačiti metalnom polugom da bi ga pokrenuli! Jedan je radnik čak imao ozljedu od tog lifta - naveo je. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO 17 godina od Kornatske tragedije

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
21:35 01.09.2024.

Užas u Hrvatskoj! Svako malo pak o plemenu koje nikog civiliziranog ne zanima, kurirčeki trofazni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije