Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna dojava

Horor kraj Zagreba: Na zapuštenom imanju pse držala u groznim uvjetima. Našli i leševe životinja

zlostavljanje životinja
Foto: PU Zagrebačka
1/2
04.01.2024.
u 11:44

Uhićena 47-godišnjakinja radi zlostavljanja životinja u blizini Zagreba. U neprihvatljivim uvjetima držala deset pasa i jedno jare koje je naposljetku radi neadekvatne brige i skrbi uginulo.

Zagrebačka policija prijavila je 47-godišnjakinju na čijem su zapuštenom imanju u Dubravici kod Zaprešića životinje bile izložene nepotrebnim patnjama. Policijska uprava zagrebačka (PUZ) izvijestila je da je 47-godišnjakinja prijavljena zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubijanja ili mučenja životinja na temelju dojave Policijskoj postaji Zaprešić o mogućoj sumnji na zlostavljanje životinja.

U policiji preciziraju kako postoji sumnja da je 47-godišnjakinja nabavila i potom na prostoru zapuštenog imanja, u metalnim boksovima i u gospodarskim objektima, držala deset pasa različitih pasmina i starosti te jedno jare kojima nije redovito osiguravala dovoljnu količinu vode, hrane i veterinarsku skrb.

Sumnja se da je takvim postupanjem izložila životinje nepotrebnim patnjama zbog čega su dva psa i jedno jare, uslijed izostanka veterinarske skrbi, uginuli dok su ostale životinje bile teško zlostavljane i nanesena im nepotrebna bol i patnja.

POVEZANI ČLANCI:

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičena je predana pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Na ovu dojavu odazvala se i Udruga S-PAS by Gloria Malin. Na svojim društvenim mrežama objavili su i uzmenirujuće snimke jezivih uvjeta u kojima su životinje živjele. 

"Izlazak na dojavu zatekli smo HOROR 💔 7 ih je na sigurnom. Ostao je pas koji je pobjegao, molim Vas ukoliko netko vidi manjeg psa 10ak kg, crno smeđi kraćeg repa neka nam odmah javi. Radi se o općini Dubravica, blizina Marije Gorice, Pušće. Detalje oko ovog horora objavimo kasnije,očevid je u tijeku.", poručili su.

VIDEO Ovakvo nešto u Zagrebu se ne pamti: Bacio opušak kroz prozor Mercedesa pa osuđen

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
12:53 04.01.2024.

Što bi se tek našlo po zagrebačkim stanovima...

IC
ICCO
12:38 04.01.2024.

Tu ženu zlo strpati u isti taj kavez na mjesec dana I onda je prebaciti u zatvor da odguli 20 god.

Avatar samočitam
samočitam
14:41 04.01.2024.

Sreća pa nije član Vijeća Biskupske konferencije i u Bruxellesu na dobro plaćenom poslu jer bi joj zločin otišao u zastaru kao onom silovatelju pasa. Ovako se nadam da će biti primjereno najstrože kažnjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije