KOJA SLUČAJNOST!

Uživala u Provansi, uz bocu Cole, a onda je vidjela neočekivani grad

Coca Cola
Foto: Čitatelj
31.07.2017.
u 16:51

Poznati hrvatski grad i u Francuskoj slovi kao top destinacija!

Čitateljica Večernjeg, Petra, poslala nam je zanimljivu fotografiju iz sunčane Provanse. Dok je ispijala colu u salonu čaja Saint Martin de Crau, na boci je primijetila jedan poznati hrvatski grad...

Foto: Čitatelj

Čini se kako poznato turističko odredište i povijesni grad Dubrovnik i u Francuskoj slovi kao top destinacija, jer upravo je Dubrovnik odabran kao destinacija nagradne igre Volupthe

Uz malo sreće, i popijenu colu u francuskom salonu, možete odletjeti u 'Kraljev grudobran' i uživati u 4 dana nezaboravnog odmora.

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 3

Avatar BAS-TEK
BAS-TEK
18:12 31.07.2017.

Ja si idem kupit PIPI :D sok

MA
MaloMisto
17:44 31.07.2017.

napokon... jedva cekam... idemo u Provansu kupiti colu da konacno imamo neku sansu vidjeti Dubrovnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije