Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA VLADE
Povratak na članak

Vlada ispravila nepravdu prema umirovljenicima, ukida se i imunitet za ministre za koruptivna djela

Vlada će donijeti i odluku o osiguravanju nastavka financiranja usluge osobne asistencije osobama s invaliditetom koje uslugu koriste na temelju projekata financiranih sredstvima Europskog socijalnog fonda te izmijeniti odluku o isplati jednokratnog novčanog primanja korisnicima mirovine radi ublažavanja posljedica porasta cijena.

Komentari 3

Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:19 06.05.2022.

Prodana duša.

VL
DU
Deleted user
12:16 06.05.2022.

briseliš je spreman sve nas prodati za fotelju...

VL
SH
Shadow_
12:15 06.05.2022.

Počela mu se klimat buduća pozicija u Briselu pa sad kao radi na anti korupcijskim mjerama da popravi dojam u EU d.o.o..mislim da mu je to izgubljena igra već..previše ga stranka umočila u svoje blato..a neka :))) hihihi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.