velika popularnost sindikata

Val štrajkova u Europi zbog inflacije, mladi se bune ili odlaze

05.04.2023.
u 06:23

Mladi u Hrvatskoj zasad ne štrajkaju kao njihovi zapadne kolege, ali zato bez puno pompe i priče napuštaju zemlju

Komentara 10

KI
kiseli
06:34 05.04.2023.

Čuj mladi u Hrvatskoj. To bi konkretno u našem slučaju bili srednjoškolci ili ovi neženje u četrdesetima

KO
Kološanin
07:59 05.04.2023.

Kad se ne ugledamo u Europu po radnoj etici i produktivnosti, zašto bi se ugledali po štrajkovima. Moramo uvoziti radnu snagu, a kafići su po vazdan puni mudrijaša kojima u Hrvatskoj ništa ne valja.

Avatar Dzambo1
Dzambo1
08:42 05.04.2023.

Ma Europa vec odavno ide polako al sigurno u ''siromastvo' niti vise sta proizvode za svakodnevni zivot a ono sto proizvode je preskupo preko 90% tih drzava je u ogromnom vanjskom dugu koji ce jos vise da raste ALI cee se morat vracati pa kad nabiju jos vece poreze i druge dazbine bit ce jos vise siromasnji...a prepuna je migranata koji kostaju ''zilion'' EURA svakog mjeseca a vecina takvih neradi nista...pa nisu ti strajkovi po Europi ''bas onak' da malo galamimo po ulicana tih gradova..velika kriza dolazi a so budu vise printali novca bez pokrica bit jos veca inflacija JER mnoge te drzave vise nemogu placati nista vise od samog interesa na taj vanjski svoj dug....bit ce bit ce....veselo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije