TTS sport centar Var

Vatreni predvođeni Bobanom protiv mlade ekipe TTS-a

\'za unutrasnju........03.08.2004............zagreb .... image......hrvatska..... .SP france 11.7.98..... boban i suker paris-hrvatska-nizozemska 2 : 1 -3.mj........ snimio sinisa hancic\'
Arhiva VL
04.11.2011.
u 14:53

Nakon revijalnih utakmica, od 20 sati najavljena je i velika fešta u tamošnjem baru Maraschino, na koju su pozvani svi Varaždinci i Varaždinke

U TTS sport centru poznatog trenera Branka Ivankovića danas će se odigrati  tradicionalna utakmica poznatih sportaša i mlade ekipe TTS-a. Zvijezde hrvatskog nogometa, ekipa bivših vatrenih predvođena kapetanom Zvonimirom Bobanom, zatim Ladićem, Jurčevićem, Soldom, Štimcem, Šimićem i Vlaovićem pokušat će dokazati da je  njihovo nogometno umijeće i dalje veliko.

Vatreni igraju u 19 sati, a prije njih, od 18 sati snage će sa starijom ekipom TTS-a odmjeriti  pjevači, znanstvenici, političari i sportski djelatnici.
Nakon revijalnih utakmica, od 20 sati najavljena je i velika fešta u tamošnjem baru Maraschino, na koju su pozvani svi Varaždinci i Varaždinke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije