Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJA U ZLOČINAČKO UDRUŽENJE

Velika akcija policije i USKOK-a: U tijeku uhićenja na području tri dalmatinske županije

Split: Ivana Pernara ispred OŠ Bol čekala policija, ali nije se pojavio
Zvonimir Barisin/PIXSELL
04.06.2024.
u 08:52

Sumnja se da su počinjena kaznena djela povezana s kriminalitetom droga

U tijeku je velika akcija USKOK-a i splitsko-dalmatinske policije. Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje Policijska uprava splitsko-dalmatinska provodi u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

Navedene radnje provode se na području Splitsko-dalmatinske županije, Zadarske županije i Šibensko-kninske županije prema više osoba za koje se osnovano sumnja da su u okviru zločinačkog udruženja počinile kaznena djela povezana s kriminalitetom droga.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja Policijska uprava splitsko-dalmatinska  podnijet će kaznenu prijavu USKOK-u, a uhićene osobe predat će pritvorskom nadzorniku.

Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju, o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, priopćio je USKOK. 

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Retro
Retro
09:57 04.06.2024.

Svim mladima: nemojte probati drogu kada vam je nude besplatno.

JA
jamesd
11:18 04.06.2024.

Odite u gornju dubravu i zaustavite svaki novi bmw, audi A7 i mercedes maybach, ovo je kamilica

IV
ivica.vranjic
10:30 04.06.2024.

Ide Turudić skok na skok....i upade USKOK.... Čisti Ivane Hrvatsku od smeća! Svi čestiti i pošteni Hrvati su uz tebe i USKOK!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije