NASTAVA OTKAZANA

Velika intervencija u Njemačkoj: U školu stigla prijetnja bombom. Utvrđeno da je bila lažna

Ilustracija/Njemačka policija
ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
20.10.2023.
u 11:22

"Rizik od ozbiljne prijetnje nije se mogao isključiti. Zbog toga je policija, u suradnji s upravom škole, odlučila otkazati nastavu", istaknula je glasnogovornica policije

Nastava je otkazana u njemačkoj školi, u Hollfeldu u Bavarskoj, zbog prijetnje bombom. Riječ je o ustanovi koja spaja tri vrste škola, a iako u njoj eksplozivne naprave nisu nađene, učenici danas iz sigurnosnih razloga nemaju nastavu. Naime, policija je intervenirala u velikom broju te pretražila područje. Kako navodi, prijetnja je stigla e-mailom.

"Policija je ispitala sadržaj e-pošte. Vjerojatno je riječ o lažnoj prijetnji. Međutim, rizik od ozbiljne prijetnje nije se mogao isključiti. Zbog toga je policija, u suradnji s upravom škole, odlučila otkazati nastavu za ovaj petak i pretražiti zgrade", istaknula je glasnogovornica policije. Krajem potrage, nije nađena daljnja naznaka opasnosti, prenosi Fenix magazin

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Premijer Andrej Plenković se osvrnuo na situaciju oko suspenzije Schengena

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije