POZOR

Veze u Ministarstvu zdravstva

01.10.2005.
u 14:27

Tjedan dana prije no što je pisao ministru Ljubičiću, Robert Dudli obratio se pismeno i njegovu pomoćniku, Dragutinu Keserici, pa pretpostavljamo da je on trebao biti upoznat s Dudlijevim problemima. No mišljenje Dragutina Keserice nismo uspjeli doznati jer je jedan dan bio na službenom sastanku, drugi dan na službenom putu.

U želji da čujemo i drugu stranu, pokušali smo stupiti u vezu s glasnogovornicom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, no na našu nesreću ona je, rekli su nam u Ministarstvu, bila na bolovanju. A na naše brojne pozive na broj 01-46-07-640, za koji nam je rečeno da se njime služi glasnogovornica, nitko nije dizao slušalicu. Treći je pokušaj također propao. Nastojali smo stupiti u vezu s državnom tajnicom Doricom Nikolić, no ni u tome nismo uspjeli jer je i ona bila na službenom putu.

I na koncu, nakon niza upornih pokušaja, dobili smo kabinet ministra Ljubičića. Ženski glas uputio nas je da nazovemo Odjel za međunarodnu suradnju, davši nam opet onaj isti broj na kojem se trebala javiti glasnogovornica, ujedno poručivši da, ako ne uspijemo riješiti telefonom, uputimo telefaks s upitom na kabinet ministra. I to smo učinili, ali odgovor ni ovaj put nismo dobili.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije