Bane Graditelj

VIDEO Banožiću na TikToku zapjevao i SDP: 'HDZ i Bane kradu na sve strane...'

Zagreb: Izjava ministra Maria Banoži?a nakon sjednice Vlade
Luka Stanzl/PIXSELL
28.04.2023.
u 11:43

Mario Banožić se zbog odluke da uzme APN-ov kredit našao na udaru javnosti, a aferom se pozabavio i SDP koji je na TikToku objavio i pjesmu.

"Bane Graditelj, možemo li do kredita? Bane Graditelj, naravno da možemo", najnovijom aferom Marija Banožića, onom u kojoj je uzeo APN-ov kredit za gradnju kuće u Vinkovcima, na TikToku se pozabavio i SDP. Podrugljivim stihovima osvrnuli su na potez ministra koji je naišao na nevjericu u javnosti, ali i na premijerovo relativiziranje slučaja - rekao je da je ministar građanin RH, kao i svi drugi.

"HDZ i Bane, kradu na sve strane, Plenki kaže 'Bože, a šta se tu može'", nastavak je pjesmuljka, parafraze uvodne špice omiljenog crtića Boba Graditelja. 

@sdphrvatske Bane graditelj! #politikahr #hrvatska #fy #fyp #foryoupage #trending #viral #funny #song #music #balkan #sabor #vlada #banegraditelj #voiceeffects ♬ original sound - Socijaldemokratska partija-SDP

Mario Banožić, otkad je postalo službeno da mu je odobren APN-ov kredit, na udaru je javnosti. Porezni obveznici za subvencioniranje kredita ministra morat će platiti 25.306 eura. Oporba ga je prozvala da je u svom mandatu rješavao jedino povećanje svog stambenog prostora, ali neki kolege su ga branili. Ministar Marko Primorac tako je zaključio kako Banožićevo dijete može za deset godina pitati zašto on nije uzeo APN-ov kredit, a mogao je. 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
19:28 28.04.2023.

Pa nezna se tko više krade ili lijevi ili desni svi kradete 🤮

Avatar Striborski
Striborski
14:08 28.04.2023.

Čovjek je lijepo rekao: ''A kad ću to riješiti ako ne sada kad sam ministar?''

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije