UZVRATIO MILANOVIĆU

VIDEO Butković objavio video s kravom: 'Neće meni tebe nitko uzeti. Ni Zoran ni rođak'

Foto: screenshot/Facebook
1/7
09.04.2024.
u 14:25

"Zorane, čujem da si mi iz Splita opet prijetio da ću nositi prugastu uniformu i da ćeš mi sve uzeti."

Preko medija i dalje traje prepucavanje predsjednika Zorana Milanovića i HDZ-ova ministra Olega Butkovića. Komentari s obje strane traju već danima, a danas je Milanović tokom posjete Splitu ponovno spomenuo Butkovića te poručio da će "ministar Oleg Butković biti idući predsjednik HDZ-a" te da će "nositi prugastu uniformu kad-tad".

Na svojim društvenim mrežama Butković mu je odmah odgovorio uz video u kojem hrani kravu. Podsjetimo, Milanović je nekoliko puta izjavio da je će HDZ-ov ministar ostati bez svega – pa i bez kravice.

"Zorane, čujem da si mi iz Splita opet prijetio da ću nositi prugastu uniformu i da ćeš mi sve uzeti. Kako te bar malo ne zapeče savjest kad to izgovaraš? Stvarno bi mi i nju uzeo?" stoji u objavi Butkovića. U video Oleg govori kravi: "Neće tebe nitko uzet', ni Zoran ni njegov rođak."

Podsjetimo, predsjednik Zoran Milanović posjetio je Splitu gdje je obilazio Tehnološki park Split Dračevac, gradilište sportsko-rekreacijske zone plaže Žnjana i Staru gradsku vijećnicu. Nakon obilaska obratio se novinarima i kazao je kako neće više govoriti o "bushido krčmaru", o sljedećem predsjedniku HDZ-a Olegu Butkoviću.

VEZANI ČLANCI: 

 

Komentara 33

BU
BuckovićNepotist
15:21 09.04.2024.

S tim Bucko nepotist spava kao i većina KraDeZeovaca. Evo i u komentarima svršavaju na ove teške gluposti. Sve dokaze imaju, kad organi gonjenja stižu više po ovog papka.

Avatar borovanjiva
borovanjiva
15:06 09.04.2024.

Napokon Butkovic u pravom društvu.

NO
Nordik
15:51 09.04.2024.

Butko se oprašta s Pisavom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije