HDZ-OV KANDIDAT

VIDEO Dragan Primorac objavio kandidaturu za predsjednika, objavio i snimku, a već se pohvalio i web-stranicom

Dragan Primorac
31.07.2024.
u 12:06

Kada je prije 15 godina izišao iz politike, smatrao je da je to poglavlje njegova života završeno, no Primorac se na velika vrata vraća na političku scenu

Dragan Primorac i službeno se kandidirao za predsjednika RH kao nezavisni kandidat uz potporu HDZ-a. Objavio je to na svojoj novoj web-stranici namijenjenoj predsjedničkoj kampanji. Tijekom dana očekuje se i službena podrška HDZ-a. Da bi HDZ mogao stati uz nestranačkog kandidata, jučer je dao naslutiti i predsjednik stranke, premijer Andrej Plenković.

– Sazvali smo Predsjedništvo i ostala tijela stranke. Sutra ćemo donijeti odluku o predsjedničkom kandidatu, odnosno, potpori kandidatu – rekao je Plenković i naglasio kako je riječ o kandidatu koji će čvrsto usidriti Hrvatsku u zapadni krug, u Europsku uniju, i “vratiti civilizirani kulturni dijalog na hrvatsku političku scenu”.

Kada je prije 15 godina izišao iz politike, smatrao je da je to poglavlje njegova života završeno, no Primorac se na velika vrata vraća na političku scenu, najavio je na početku videa. "Predsjednik se mora ponašati onako kako bismo željeli da se ponašaju svi građani" naglasio je, govoreći o vrijednostima koje bi čelnik države trebao predstavljati.

"Nedvojbeno, politika mora biti rad za opće dobro, pa ću kada su u pitanju životni standardi građana, biti najglasniji. Kao predsjednik, učinit ću sve da građani Hrvatske imaju život ispunjen blagostanjem i smislom, a Hrvatska mora postati država reda, pravde i prilika za sve", smatra Primorac.

"Ulazim u ovu političku utakmicu potpuno neopterećen, profesionalno ostvaren, čista srca i mirne savjesti. Pridružite mi se na ovom putu koji će, uvjeren sam, završiti pobjedom pristojnosti, dobrote i međusobnog poštovanja, ali i svih drugih vrijednosti koje su nam usadili roditelji", zaključio je predsjednički kandidat.

GALERIJA Dragan Primorac

Dragan Primorac
1/6

Komentara 44

Avatar Sky Rocket
Sky Rocket
12:56 31.07.2024.

I ja sam bolji Kandidat od onog bezveznjaka Milanovica. Svatko samo ne Mile Tovariš. To je pitanje nacionalne sigurnosti.

Avatar loka
loka
23:37 31.07.2024.

Još jedan ocvali foteljaški uhljeb🙄..nema šanse😄👎

XA
xaron
20:47 31.07.2024.

Ne znam da li je on bolji kandidat od Milanovica, ali znam da je bolji od Trumpa i Kamile zajedno .Ima vise skole od njih dvoje zajedno, govori vise jezika od njih dvoje zajedno, radio je poslove koje njih dvoje mogu samo sanjati…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije